iPhone kom Suid Afrika toe

Ek is ‘n groot aanhanger van Apple se goed. In Engeland het ek ‘n Nano gekoop en dit was fantasties – ek gebruik hom nou nog; by die werk gebruik ons iTunes as ons musiekspeler en ek het onlangs oorgeskakel na Safari as my amptelike browser. Apple se ontwerp is net eenvoudig die beste , selfs beter as Microsoft (wat ook uitstekend is).

So ek is baie opgewonde oor die nuus dat Apple saam met Vodafone die iPhone in Suid-Afrika gaan versprei. Ek is juis besig om te kyk na ‘n nuwe selfoon. My Samsung D500 is ‘n lekker klein foontjie maar hy is al oud en sy Internet funksionaliteit is beperk. Uit die aard gaan ek nou maar wag om my selfoon te vervang tot die iPhone uit is.

Kyk ook na Apple se iPhone site.

Wat ook nice is is hierdie Golf Scorecard programmetjie. Ek sal dit beslis kan gebruik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: