Nuwe potgooi

Ons het verneem dat daar binnekort n’ splinternuwe potgooi die lig gaan sien. Alle sterkte Eben!

Attie & Lené

4 thoughts on “Nuwe potgooi

Add yours

  1. Bestaan julle show nou nog? Klink asof julle op pad terug S.A. toe is? Wat gaan aan? Luister gereeld en mis die potgooie…

  2. Dankie ouens! Ons het nou eers maar in die nuwe dorpie gevestig. Het nou rekenaar en my mikrofoon en sal volgende week probeer om ene GOOI. Sal waarskynlik vir Johan vra om dit vir my op sy webwerf te plaas, OF ek doen dit op my eie ene.

  3. Dankie ouens! Ons het nou eers maar in die nuwe dorpie gevestig. Het nou rekenaar en my mikrofoon en sal volgende week probeer om ene GOOI. Sal waarskynlik vir Johan vra om dit vir my op sy webwerf te plaas, OF ek doen dit op my eie ene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: